Ring eller skriv til os:
42 33 14 72
kontakt@clay-digital.dk

Colorful Living | Cases hos Clay Digital

Colorful Living har fået designet og udviklet en kompliceret webshopløsning med tusindvis af produkter. Derfor var der især fokus på brugervenlighed og hastighedsoptimering, da virksomhedens nuværende webshop var utrolig vanskelig at navigere rundt i, hvilket påvirkede konverteringsraten negativt.

Unikke & populære brands, som skal give hjemmet smukke farver

Colorful Living startede tilbage i 2020 med en drøm om at give hjemmet smukke farver med unikke brands. I starten var der især fokus på danske brands, men efterhånden som webshoppen voksede, er der blevet udvidet til store internationale brands, som forbrugerne har taget rigtig godt imod.

I takt med at Colorful Living er vokset, og de er begyndt at ramme en international målgruppe, var det især vigtigt, at de fik en webshop-løsning, der var utrolig professionel samt kunne veksle mellem forskellige sprog, da dataene viste, at der var en del internationale forbrugere. De fik altså en løsning, som matchede deres brand.

Eksklusivt design med fokus på hastighed og brugervenlighed

Når Colorful Livings webshop tilgås, var det målet, at den skulle fremstå meget eksklusiv. Derudover skulle man med det samme kunne se, hvilke produkter virksomheden solgte. På den måde er det lykkedes Clay Digital at overskueligere virksomhedens produkter, koncept og vision. Derudover er hastigheden på webshoppen blevet optimeret en del, så konverteringsraten kan stige, og så de ikke mister potentielt salg, som de hidtil har gjort. Derudover er der nu både mulighed for at vælge dansk og engelsk på webshoppen, da de havde en del internationale kunder, som havde behov for, at webshoppen kunne læses på engelsk.

lad os tale sammen

Brug for et succesfuldt projekt?

Vi er et kreativt team, som elsker at udarbejde unikke webløsninger for vores kunder.
error: Advarsel: Dette indhold er beskyttet!