X

Vækst af skønhedsklinik med en 360 graders digital løsning

Introduktion

I denne case kan du se, hvordan vi har vækstet Clair Copenhagen med en 360 graders digital løsning. Virksomheden har fået udarbejdet en ny og professionel hjemmeside, som afspejler deres brand og er ekstremt konverteringsvenlig. Derefter var hjemmesiden klar til at blive annonceret på Facebook, hvor der har været fokus på at fylde bookingkalenderen op med kvalificerede leads.
Client Testimonial

Vi samler på glade og tilfredse kunder

Clair Copenhagen
Jan 31, 2022
Read More
Anbefalelsesværdig! Suleyman har udvist tålmodighed og været yderst professionel. Gennem hele processen har han været lyttende og selv kommet med sine egne meninger udefra et objektivt synspunkt. Kan 100% anbefales.

Professionel skønhedsklinik lokaliseret i hjertet af København

Clair Copenhagen startede deres rejse tilbage i 2022 med en vision om at blive Danmark førende skønhedsklinik. Clair Copenhagen tilbyder i dag en lang række af services inden for skønhed, som fx ansigtsbehandlinger, semipermanentmakeup, manicure og meget, meget mere. Gennem mange års erfaring, har virksomheden opnået en ekspertise, som garanterer kunden en skønhedsbehandling i verdensklasse.
I takt med at efterspørgslen efter Clair Copenhagens behandlinger steg gevaldigt, var det utroligt vigtigt, at de havde et overskueligt bookingsystem, hvor man kunne booke netop den behandler samt service, man ønskede på en utrolig brugervenlig måde. Dette har vi hos Clay Digital formået at implementere på deres nye website.
0 %
Stigning i konverteringen
0 %
Hurtigere loadtid
0 %
Længere besøgtid
0 %
Stigning i indtjening

Brugervenlighed & unikt design i fokus

Siden det indledende møde med Clair Copenhagen har målet altid været at få udarbejdet en brugervenlig hjemmeside, som var utrolig konverteringsvenlig. På den måde kan kunden nemt navigere rundt på hjemmesiden og finde de rette informationer. Det har efterfølgende også vist sig, at konverteringsraten er steget markant.

Derudover havde Clair Copenhagen et ønske om at skille sig ud fra de mange konkurrenter, der er i skønhedsbranchen. Derfor har vi hos Clay Digital haft fokus på, at designet skulle være unikt og eksklusivt, så det matchede Clair Copenhagens Brand.

Fyldt bookingkalender
med effektive Facebook Ads

Der var flere faktorer som skulle sikre os succes på de forskellige marketingaktiviteter, her er de mest væsentlige:

For det første foretog vi en grundig undersøgelse og analyse af klinikkens målgruppe for at opnå en dyb forståelse af deres demografi, interesser og adfærd. Dette gjorde det muligt for os at skabe målrettede og relevante annonceringskampagner, som resonerede med klinikkens potentielle kunder.

For det andet anvendte vi effektive annonceformater og budskaber, som formidlede klinikkens unikke værditilbud og fremhævede fordelene ved deres services. Vi anvendte også overbevisende handlingsopfordringer, som opfordrede potentielle kunder til at tage handling, såsom at booke en aftale eller besøge klinikkens hjemmeside.

Og vigtigts af alt, så overvågede og optimerede vi konstant annonceringskampagnerne for at sikre, at de præsterede på deres højeste potentiale. Vi testede forskellige annonceformater, budskaber og målretningstrategier for at identificere, hvad der fungerede bedst, og traf datadrevne beslutninger for at forbedre kampagnens samlede effektivitet.


Ved at kombinere disse strategier var vi i stand til at hjælpe den lokale klinik med at vækste deres forretning og nå nye kunder gennem målrettet Facebook-annoncering.
+ 0 %
Afkast på marketingaktiviteter
+ 0 %
Mere trafik
+ 0 %
Billigere klikpriser
+ 0 %
Højere klikrater

Er du klar til at vækste din forretning med en 360 graders digital løsning?

Hos Clay Digital og Dvision hjælper vi ambitiøse og vækstparate virksomheder med en 360 graders digital løsning, hvor vi går ind og laver en komplet analyse af jeres digitale tilstedeværelse, og hvordan vi kan tage den til næste niveau. Klik på knappen nedenfor, hvorefter vi vil tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan vækste jeres forretning.

Gratis analyse af dit
digitale potentiale