Ny digital løsning for MH Bilpleje

Introduktion

MH Bilpleje tilbyder professionel bilpleje på abonnement, tilpasset til hver enkelte kundes behov. De har fået udarbejdet en abonnementsløsning, så deres proces er automatiseret, hvilket sparer dem en del tid, så de kan bruge ressourcer på dét, de er gode til.

Professionel Bilpleje på abonnement

MH Bilpleje har igennem den del år specialiseret sig i Bilpleje og har serviceret flere tusinde af kunder gennem tiden. Det har været en lang og hård rejse, men de er i dag en stor spiller på markedet for Bilpleje.
De har oplevet en enorm efterspørgsel de seneste par år, hvorfor de blev nødsaget til at omlægge deres virksomheds struktur, hvilket betyder, at de i dag også tilbyder deres services på abonnement. På den måde får deres abonnenter fast besøg af MH Bilpleje.
0 %
Stigning i konverteringen
0 %
Hurtigere loadtid
0 %
Længere besøgtid
0 %
Stigning i indtjening

Abonnementsløsning og nyt design

MH Bilpleje skulle grundet deres omlægning havde udarbejdet en abonnementsløsning, hvor kunderne kunne vælge netop den løsning, som passer til dem. Det har her været vigtigt at skabe et simpelt overblik over, hvordan man kunne abonnere, og hvad vilkårene hertil var. På den måde er brugervenligheden i fokus.

Derudover er der blevet udarbejdet et komplet nyt design, som tager udgangspunkt i virksomhedens grundværdier.

Klar til at få succes med WordPress?

Hos Clay Digital hjælper vi ambitiøse og vækstparate virksomheder med deres digitale løsning på WordPress. Klik på knappen nedenfor, hvorefter vi vil tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe med jeres problemstilling.