Ny hjemmeside for Club Partner

Introduktion

Club Partner har fået udarbejdet en ny hjemmeside, som ikke blot er en visitkort-hjemmeside, men er hjemmeside, som skaffer dem kunder. Der er blevet lavet et lækkert design, som skaber et overblik over, hvad virksomheden tilbyder, samt hvordan de kan kontaktes.

Club Partner - Fitness løsninger til virksomheder

Club Partner leverer alt fra udskiftning af enkelte træningsmaskiner til fuld indretning af kundens træningsrum. De skaber altså lækre fitnessløsninger, der virker. Club Partner er skabt på baggrund af 6 års erfaring og mere end 200 leveringer af alt fra udskiftningsopgaver for etablerede, selvejende fitnesscentre til sparringsopgaver i forbindelse med nyopstart af centre i hele landet.
Club Partner har en vision om at være fitnesscentrenes nærmeste sparringspartner på vejen mod det perfekte fitnesslokale eller center, uagtet om det er nyt eller udskiftnings opgaver. De er altså ikke blot en leverandør af udstyr, men en leverandør af sparring og rådgivning, baseret på mange års erfaring i branchen.
0 %
Stigning i konverteringen
0 %
Hurtigere loadtid
0 %
Længere besøgtid
0 %
Stigning i indtjening

Nyt design med komplet oversigt over produktkatalog

Club Partner havde en klar forventning om at få skabt en ny digital løsning, hvor der blev udarbejdet et nyt design, som stemte overens med de værdier, som Club Partner er bygget på. Derudover er der blevet lavet en komplet oversigt over deres produktkatalog, så fitnesscentre og andre virksomheder kunne få en oversigt over dette.

Det har efterfølgende vist sig, at det har givet en del flere leads, hvorfor konverteringsraten også er steget.

Klar til at få succes med WordPress?

Hos Clay Digital hjælper vi ambitiøse og vækstparate virksomheder med deres digitale løsning på WordPress. Klik på knappen nedenfor, hvorefter vi vil tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe med jeres problemstilling.