Ny webshop for Fillerlab

Introduktion

FillerLab henvendte sig til os, da de havde en webshop, som de på ingen måder var tilfredse med. Konverteringsraten var utrolig lav, og data viste, at kunderejsen ikke var optimeret korrekt. Dette har Clay Digital i samarbejde med FillerLab fået optimeret i en spritny webshop, som afspejler virksomhedens brand.

Eksperter inden for fillers, meso cocktails & peeling udstyr

FillerLab er en Dansk virksomhed med base i København. FillerLab har specialiseret sig inden for industrielt salg af primært europæisk non-animalsk premium fillers, meso cocktails og peeling udstyr, samt diverse klinik udstyr. Virksomheden tilbyder en bred vifte af efteruddannelser hos nogle af Scandinavians anerkendte og førende kosmetiske læger, med baser i Danmark, Sverige og Norge.
0 %
Stigning i konverteringen
0 %
Hurtigere loadtid
0 %
Længere besøgstid
0 %
Stigning i indtjening

Responsivt & brugervenligt design med konverteringsraten i fokus:

FillerLab havde fra start en klar vision om, at deres nye webshop skulle være unik og utrolig brugervenlig, som skulle være nem at navigere rundt i uden for mange forstyrrende elementer. Derfor har vi hos Clay Digital bl.a. haft dét fokus at holde designet simpelt – men samtidig unikt.Data har vist, at en del af virksomhedens patienter besøger deres hjemmeside gennem deres mobiltelefon, hvorfor det har været vigtigt, at hjemmesiden skulle være responsiv, så den tilpassede sig alle enheder, som den besøgende nu måtte benytte sig af.

Klar til at få succes med WordPress?

Hos Clay Digital hjælper vi ambitiøse og vækstparate virksomheder med deres digitale løsning på WordPress. Klik på knappen nedenfor, hvorefter vi vil tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe med jeres problemstilling.