Ny hjemmeside for M Zone

Introduktion

M Zone har fået optimeres deres nuværende digitale setup med en ny hjemmeside, nyt logo og optimerede tekster & billeder. Deres nye digitale identitet afspejler sig nu i deres professionelle brand. Der var under udarbejdelsen stort fokus på de eksklusive elementer, samt at det var nemt for kunden at booke en tid til en behandling, hvorfor konverteringsraten altså skulle løftes.

Unik skønhedsklinik lokaliseret i København:

M Zone åbnede klinikken for første gang i deres rejse tilbage i 2021 med en vision om at hjælpe kvinder med at blive den bedste udgave af sig selv. M Zone tilbyder i dag en lang række af services inden for skønhed, som fx ansigtsbehandlinger, semipermanentmakeup, manicure og meget, meget mere. Gennem mange års erfaring, har virksomheden opnået en ekspertise, som garanterer kunden en skønhedsbehandling i verdensklasse.
0 %
Stigning i konverteringen
0 %
Hurtigere loadtid
0 %
Længere besøgtid
0 %
Stigning i indtjening

Unikt design og konverteringsraten i fokus:

Siden det indledende møde med M Zone har målet altid været at få udarbejdet en unik hjemmeside, som var utrolig konverteringsvenlig. På den måde kan kunden nemt navigere rundt på hjemmesiden og finde de rette informationer, som netop gjorde, at de fik det sidste skub til at booke en behandling. Det har efterfølgende også vist sig, at konverteringsraten er steget markant efter det nye digitale setup.

Klar til at få succes med WordPress?

Hos Clay Digital hjælper vi ambitiøse og vækstparate virksomheder med deres digitale løsning på WordPress. Klik på knappen nedenfor, hvorefter vi vil tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe med jeres problemstilling.