Ny hjemmeside for Nyborg Autoophug

Introduktion

Nyborg Autoophug stod og skulle bruge en komplet optimering af deres daværende website da de ikke følte, at den udviste professionalisme samt brugervenlighed, hvilket var utroligt vigtigt for dem. Dette har Clay Digital i samarbejde med Nyborg Autoophug fået implementeret i en spritny digital løsning.

Nem og simpel skrotning af din bil

Nyborg Autoophug har eksisteret siden 2019, hvor de har hjulpet tusindvis af kunder med at skrotte deres biler nemt, simpelt og effektivt. Virksomheden tilbyder altså en 5-stjernet oplevelse, som gør det enormt nemt at være kunde. Siden 2019 har de opnået over 250 5-stjernet anmeldelser på Trustpilot og har dermed topscore. Det viser noget om virksomhedens høje kundeservice-niveau.
Missionen med Nyborg Autoophug er at revolutionere skrotbranchen ved at gøre det så nemt som muligt at få skrottet din bil på en miljørigtig måde.

Ovenstående værdier har derfor været alfa og omega for Nyborg Autoophug, at de blev implementeret på deres nye hjemmeside, som derudover skulle være utrolig brugervenlig for deres kunder.
0 %
Stigning i konverteringen
0 %
Hurtigere loadtid
0 %
Længere besøgtid
0 %
Stigning i indtjening

Simpelt, responsivt design & brugervenlighed:

Nyborg Autoophug havde fra start en klar vision om, at deres nye website skulle være utroligt simpelt, unikt og brugervenlig, som skulle være nem at navigere rundt i uden for mange forstyrrende elementer. Derfor har vi hos Clay Digital bl.a. haft dét fokus at holde designet simpelt – men samtidig unikt.

Data har vist, at en del af virksomhedens kunder besøger deres hjemmeside gennem deres mobiltelefon, hvorfor det har været vigtigt, at hjemmesiden skulle være responsiv, så den tilpassede sig alle enheder, som den besøgende nu måtte benytte sig af.

Klar til at få succes med WordPress?

Hos Clay Digital hjælper vi ambitiøse og vækstparate virksomheder med deres digitale løsning på WordPress. Klik på knappen nedenfor, hvorefter vi vil tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe med jeres problemstilling.