Ny hjemmeside for Speciallæge Horsager

Introduktion

Speciallæge Horsager (Ortocare) stod og skulle bruge en komplet optimering af deres daværende website, da de ikke følte, at den udviste professionalisme samt brugervenlighed, hvilket var utroligt vigtigt for dem, da de har en del ældre patienter. Dette har Clay Digital i samarbejde med Ortocare fået implementeret i en spritny digital løsning.

Speciallæge med fokus på professionalisme & kundeservice

Ortocare har eksisteret som speciallægepraksis siden 1. april 1993 og har overenskomst med Regionen. I deres ortopædiske klinik behandler og opererer vi for lidelser og gener i bevægeapparatet – dvs. lidelser i knogler, muskler, sener, led og nerver.
Ortocares mål er at møde patienten med respekt og i øjenhøjde samt give patienterne den bedste behandling af enhver lidelse, som de måtte være henvist for. Derfor kan du trygt stole på Ortocares engagerede og erfarne team.

Ovenstående værdier har derfor været alfa og omega for Ortocare, at de blev implementeret på deres nye hjemmeside, som derudover skulle være utrolig brugervenlig for deres patienter.
0 %
Stigning i konverteringen
0 %
Hurtigere loadtid
0 %
Længere besøgtid
0 %
Stigning i indtjening

Simpelt, responsivt design & brugervenlighed

Speciallæge Horsager havde fra start en klar vision om, at deres nye website skulle være utroligt simpelt, unikt og brugervenlig, som – især for deres ældre patienter – skulle være nem at navigere rundt i uden for mange forstyrrende elementer. Derfor har vi hos Clay Digital bl.a. haft dét fokus at holde designet simpelt – men samtidig unikt.

Data har vist, at en del af virksomhedens patienter besøger deres hjemmeside gennem deres mobiltelefon, hvorfor det har været vigtigt, at hjemmesiden skulle være responsiv, så den tilpassede sig alle enheder, som den besøgende nu måtte benytte sig af.

Klar til at få succes med WordPress?

Hos Clay Digital hjælper vi ambitiøse og vækstparate virksomheder med deres digitale løsning på WordPress. Klik på knappen nedenfor, hvorefter vi vil tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe med jeres problemstilling.