Ny webshop-løsning for My Mobile

Introduktion

My Mobile havde længe ønsket en optimeret webshop-løsning med et tilhørende bookingsystem, hvor kunden nemt kunne booke en tid til reparation af deres elektroniske enhed. Derudover var de ikke tilfredse med deres konverteringsrate, hvorfor der blev lavet en kundeadfærdsanalyse, hvorefter webshoppen blev udarbejdet med udgangspunkt i denne. Data har efterfølgende vist, at konverteringsraten er steget med 248 pct.

Elektronikbutik i hjertet af København

My Mobile midt på Istedgade i København reparerer ødelagte elektroniske enheder effektivt og til konkurrencedygtige priser. Der benyttes ene og alene originale dele, så kunden er sikker på, at reparationerne er bæredygtige.
My Mobile ligger placeret i det hyggelige kvarter ved Istedgade, som har fået et helt nyt image. Hele området er blevet fornyet og tilbyder i dag et fantastisk hyggeligt og stemningsfyldt gademiljø med masser af liv.
0 %
Stigning i konverteringen
0 %
Hurtigere loadtid
0 %
Længere besøgtid
0 %
Stigning i indtjening

Konverteringsrate, bookingsystem & designoptimering

My Mobile havde i forvejen en webshop-løsning med hundredvis af produkter, men den var ikke helt optimal. Konverteringsraten var lav, og designet stemmede ikke overens med brandets værdier.

Derfor har vi hos Clay Digital udarbejdet en spritny digital webshop-løsning for My Mobile, hvor der først og fremmest er lavet en analyse af deres besøgendes adfærd for at se, hvordan webshoppen bedst muligt kunne konverteringsoptimeres. Den nye løsning har vist en stigning på 248 pct. i konverteringsraten. Designet er derudover optimeret, så det passer med de farver samt værdier, som My Mobile er bygget på.

Derudover har vi udarbejdet et kompliceret bookingsystem, hvor kunden kan booke en tid til en reparation af deres enhed på en nem, simpel og overskuelig måde.

Klar til at få succes med WordPress?

Hos Clay Digital hjælper vi ambitiøse og vækstparate virksomheder med deres digitale løsning på WordPress. Klik på knappen nedenfor, hvorefter vi vil tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe med jeres problemstilling.