Nyt design for Clair Copenhagen

Introduktion

Clair Copenhagen har fået udarbejdet en ny og professionel hjemmeside, som afspejler deres brand. Der var under udarbejdelsen især fokus på et eksklusivt design, samt at det var nemt for kunden at booke en tid til en skønhedsbehandling, hvorfor konverteringsraten altså skulle løftes.

Professionel skønhedsklinik lokaliseret i hjertet af København

Clair Copenhagen startede deres rejse tilbage i 2022 med en vision om at blive Danmark førende skønhedsklinik. Clair Copenhagen tilbyder i dag en lang række af services inden for skønhed, som fx ansigtsbehandlinger, semipermanentmakeup, manicure og meget, meget mere. Gennem mange års erfaring, har virksomheden opnået en ekspertise, som garanterer kunden en skønhedsbehandling i verdensklasse.
I takt med at efterspørgslen efter Clair Copenhagens behandlinger steg gevaldigt, var det utroligt vigtigt, at de havde et overskueligt bookingsystem, hvor man kunne booke netop den behandler samt service, man ønskede på en utrolig brugervenlig måde. Dette har vi hos Clay Digital formået at implementere på deres nye website.
0 %
Stigning i konverteringen
0 %
Hurtigere loadtid
0 %
Længere besøgtid
0 %
Stigning i indtjening

Brugervenlighed & unikt design i fokus

Siden det indledende møde med Clair Copenhagen har målet altid været at få udarbejdet en brugervenlig hjemmeside, som var utrolig konverteringsvenlig. På den måde kan kunden nemt navigere rundt på hjemmesiden og finde de rette informationer. Det har efterfølgende også vist sig, at konverteringsraten er steget markant.

Derudover havde Clair Copenhagen et ønske om at skille sig ud fra de mange konkurrenter, der er i skønhedsbranchen. Derfor har vi hos Clay Digital haft fokus på, at designet skulle være unikt og eksklusivt, så det matchede Clair Copenhagens Brand.

Klar til at få succes med WordPress?

Hos Clay Digital hjælper vi ambitiøse og vækstparate virksomheder med deres digitale løsning på WordPress. Klik på knappen nedenfor, hvorefter vi vil tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe med jeres problemstilling.