Hvorfor en unik hjemmeside?

Det er utrolig vigtigt, at din hjemmeside ikke bare er et online visitkort. Clay Digital går ind og analyserer din virksomhed samt dine kunders adfærd, hvorfor vi på den måde kan udarbejde en professionel hjemmeside, der ikke blot er visuelt godt designet, men som skaffer dig flere kunder.

resultater

Hjemmesider der skaber resultater

Vi lever i dag i en digitaliseret verden, og derfor udgør en hjemmeside en relevant del af kunderejsen. Der skal derfor et fornemt hjemmesidedesign til for at kunne skabe og fastholde interesse for dine besøgende.

Hos Clay Digital holder vi os altid up to date med de nyeste trends inden for design, så vi på den måde kan udarbejde den bedst mulige hjemmeside for netop din virksomhed, der ender ud i, at du får en konverteringsvenlig hjemmeside, som skaffer dig kunder.

Vi har altså gennem vores erfaringer fundet ud af, hvad der virker, og hvad der ikke gør. Derfor kan du spare tid og penge ved at overlade din hjemmeside til Clay Digital fra start.

+ 0 %
Konverteringsrate
+ 0 %
Hurtgere loadtid
+ 0 %
Besøgsvarighed
+ 0 %
Mere trafik
title

Er vi et match?

Vi er et match

Vi er ikke et match

title

Erfarent WordPress Bureau

550+ virksomheder hjulpet gennem årene

title

Succes cases

Programmering & design for Colorful Living

Nyt design for Clair Copenhagen

Ny hjemmeside for Speciallæge Horsager

title

Oftest stillede spørgsmål

Nedenfor kan du få svar på de spørgsmål, vi ofte får, når vi skal indgå et WordPress samarbejde

Nej, hos Clay Digital er du aldrig bundet til noget, og derfor betaler du blot et engangsbeløb, hvorfor der ej heller er løbende omkostninger forbundet med udarbejdelsen af et website hos os.

Det varierer meget, hvor lang tid det tager, alt efter hvilke ønsker du har. Du vil inden opstart altid modtage et tidsestimat på, hvornår du kan forvente, at hjemmesiden er færdig.

Ja, alle hjemmesider vi udarbejder er responsive, hvilket vil sige, at den tilpasser sig netop den enhed, som du benytter.

Du vil som kunde altid eje hjemmesiden.

Klar til at få succes med WordPress?

Hos Clay Digital hjælper vi ambitiøse og vækstparate virksomheder med deres digitale løsning på WordPress. Klik på knappen nedenfor, hvorefter vi vil tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe med jeres problemstilling.