hvem vi er

Danmark måske hurtigst voksende WordPress Bureau

Vi designer, programmerer & vækster virksomheder gennem WordPress.


Clay Digital er et landsdækkende WordPress specialiseret bureau, som hjælper vækstparate og ambitiøse virksomheder med deres digitale aftryk i form af webshops og hjemmesider. Vi har et ry for, at vi vægter kvalitet og service enormt højt samtidig med, at vi har øje for detaljen.

Efter årelang erfaring inden for den digitale verden, har vi specialiseret os udelukkende i WordPress, hvilket er netop den disciplin, som vi mestrer. Vi tror ikke på, at man kan være ekspert inden for alle discipliner, hvorfor vi har fokuseret på WordPress som vores ekspertiseområde.

Vi tilbyder i dag unikke skræddersyede digitale løsninger til ambitiøse virksomheder, som ønsker at vækste deres forretning og styrke deres digitale branding.
vores værdier

Hvorfor skal du vælge os?

01.

Transparente løsninger

Hos Clay Digital går vi meget op i, at der er gennemsigtighed i alle vores løsninger. Derfor møder vi altid vores kunder i øjenhøjde, og du vil under hele dit projekts proces blive holdt opdateret på, hvad der foregår.

02.

Unikke resultater

Clay Digital laver ikke hurtige løsninger, da dette i de fleste tilfælde går ud over kvaliteten af det endelige produkt. Vi går ind og analyserer din virksomheds identitet, så vi kan ende ud i det bedst mulige resultat, som vi hos Clay Digital er stolte over.

03.

Bindingsfrie løsninger

Hos Clay Digital har vi kun bindingsfrie løsninger, da vi har 100 procent tiltro til vores egne evner samt kundeservice. Derfor har vi ikke behov for at binde nogle af vores kunder til lange aftaler.

04.

100% tilfredshedsgaranti

Vi tilbyder 100 procent tilfredshedsgaranti, hvilket indebærer, at vi først stopper med at udvikle på din løsning, når du er fuldt ud tilfreds. Dette betyder også, at du som kunde ingen risiko har ved at indgå et samarbejde med Clay Digital.

resultater

Brancheførende
resultater

0 %
WordPress specialiseret
0 +
Virksomheder hjulpet
0 %
Tilbagevendende kunder
0 +
5-stjernet anmeldelser
title

Erfarent WordPress Bureau

550+ virksomheder hjulpet gennem årene

Klar til at få succes med WordPress?

Hos Clay Digital hjælper vi ambitiøse og vækstparate virksomheder med deres digitale løsning på WordPress. Klik på knappen nedenfor, hvorefter vi vil tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe med jeres problemstilling.