Hvorfor en
professionel webshop?

Der er i dag utrolig mange forskellige og unikke webshops på markedet, hvorfor det er ekstremt vigtigt at skille sig ud med et unikt design. Dine besøgende på din webshop har utallige af muligheder for at shoppe online, og derfor kræver det en brugervenlig og professionel webshop for at være konkurrencedygtig på markedet.

resultater

Webshops der skaber resultater

Hos Clay Digital har vi erfaret, hvordan man får en konverterende webshop, der hænger sammen med et godt programmeret shopsystem.

Analyser og data har derudover vist, at hvis hastigheden på din webshop ikke er i top, vil dine potentielle kunder forlade webshoppen igen. Derfor er hastigheden essentiel for at kunne opnå en tilfredsstillende konverteringsrate.

+ 0 %
Konverteringsrate
+ 0 %
Hurtigere webshop
+ 0 %
Længere besøg
+ 0 %
Mere trafik
title

Er vi et match?

Vi er et match

Vi er ikke et match

title

Erfarent WordPress Bureau

550+ virksomheder hjulpet gennem årene

title

Succes cases

Programmering & design for Colorful Living

Nyt design for Clair Copenhagen

Ny hjemmeside for Speciallæge Horsager

title

Oftest stillede spørgsmål

Nedenfor kan du få svar på de spørgsmål, vi ofte får, når vi skal indgå et WordPress samarbejde

Nej, hos Clay Digital er du aldrig bundet til noget, og derfor betaler du blot et engangsbeløb, hvorfor der ej heller er løbende omkostninger forbundet med udarbejdelsen af et website hos os.

Det varierer meget, hvor lang tid det tager, alt efter hvilke ønsker du har. Du vil inden opstart altid modtage et tidsestimat på, hvornår du kan forvente, at webshoppen er færdig.

Ja, alle webshops vi udarbejder er responsive, hvilket vil sige, at den tilpasser sig netop den enhed, som du benytter.

Du vil som kunde altid eje webshoppen.

Klar til at få succes med WordPress?

Hos Clay Digital hjælper vi ambitiøse og vækstparate virksomheder med deres digitale løsning på WordPress. Klik på knappen nedenfor, hvorefter vi vil tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe med jeres problemstilling.